Betoniperustukset pitkän linjan toimijalta

Rakennus Henria on rakennusalan yritys, jonka taustalla toimii betoniperustuksiin erikoistuneita pitkän linjan ammattilaisia. Pääasiassa keskitymme palvelemaan talotehtaita ja yksityishenkilöitä. Yrityksemme on perustettu alunperin jo vuonna 2008, vaikka y-tunnus vaihtuikin uuteen viime vuonna. Päätoimipisteemme sijaitsee Nokialla, mutta palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti läpi Suomen.

Valettua sokkelia kaikkiin tarpeisiin

Olemme erikoistuneet pääasiassa talotehtaille sekä taloa rakentaville yksityishenkilöille varmojen, kestävien ja huoltovapaiden betoniperustusten toteutukseen. Paikan päällä valettu sokkeli toimii lähes missä tahansa maaperässä, mistä tahansa materiaalista valmistettavan talon kanssa. Olipa suunnitelmissa sitten puusta, tiilestä tai vaikkapa harkoista rakennettava rakennus, meiltä löydät aina kestävän ja varman perustusratkaisun avaimet käteen periaatteella.

Jos sinua kiinnostaa pitkäikäiset ja huoltovapaat betoniperustukset, ota meihin yhteyttä, niin teemme sinulle tarjouksen josta et voi kieltäytyä!

Näin urakkamme etenevät:

  1. Tarvekartoitus 
    Yhteydenoton jälkeen kartoitamme urakan osalta huomioon otettavat seikat.
  2. Työn suunnittelu ja hinnoittelu 
    Seuraavaksi suunnittelemme, aikataulutamme sekä hinnoittelemme työn. 
  3. Perustusten toteutus vankalla ammattitaidolla
    Lopuksi toteutamme urakan avaimet käteen -periaatteella.

Rakennus Henria – Kestävät betoniperustukset ammattitaidolla ja läpinäkyvällä hinnoittelulla