Talon perustukset betonisokkeleihin erikoistuneilta ammattilaisilta

Etsiessäsi luotettavaa ja osaavaa kumppania talon perustusten suunnitteluun ja urakointiin, ota meihin yhteyttä! Olemme läpinäkyvä ja yli vuosikymmenen kokemuksen omaava toimija, jonka kanssa yhteistyö on helppoa ja urakkahinnat erittäin kilpailukykyisiä.

Urakointia avaimet käteen periaatteella

Olemme erikoistuneet vankkoihin ja aikaa kestäviin betoniperustuksiin. Palvelumme rakentuvat vaivattoman kokonaisratkaisun ympärille, jolloin sinä pääset nauttimaan stressittömästä ja huolettomasta perustusten urakoinnista. Myös suunnitteluvaiheessa määritetty hinta pitää aina urakan loppuun saakka, mukaan lukien kaikki tarvittavat materiaalihankinnat.

Toimitamme talon perustustyöt aina avaimet käteen -periaatteella eli hoidamme samalla niin kokonaisvaltaisen työn suunnittelun, ammattitaitoisen ja nopean toteutuksen, sekä tarvittavien dokumenttien laatimisen. 

Urakointi etenee seuraavanlaisesti:

  1. Tarvekartoitus 
    Onko kyseessä sokkelien valaminen? Yhteydenottosi jälkeen kartoitamme kaikki urakoinnissa huomioon otettavat seikat.
  2. Työn suunnittelu ja hinnoittelu 
    Seuraavaksi suunnittelemme projektin etenemisen vaihe vaiheelta, aikataulutamme työt sekä hinnoittelemme urakalle pitävän hinnan, jonka ansiosta sinä et maksa turhasta työstä.
  3. Perustusten toteutus vankalla ammattitaidolla
    Lopuksi toteutamme talon perustukset suunnitelmien ja aikataulujen mukaisesti, avaimet käteen -periaatteella.

Rakennus Henria – kestävät talon perustukset ammattitaidolla ja läpinäkyvällä hinnoittelulla

Rakennus Henria toimii valtakunnallisesti koko Suomen alueella ja on keskittynyt palvelemaan erityisesti talotehtaita sekä yksityishenkilöitä. Kun siis tarvitset apua talon perustusten suunnittelussa ja rakentamisessa, käänny puoleemme ja pyydä oma hinta-arviosi meiltä jo tänään!